top of page

GAMA E PRODUKTEVE

Permbushim c'do kerkese per numra dhe sasi gome.

Disponojme Goma per te gjitha llojet e automjeteve, goma per bujqesine, per industri minerale, industri portuale dhe dhe goma mishi per te gjitha llojet e perdorimit.

konsulence e personalizuar

Jemi te vetmit qe dime tju japim jo vetem gomen e duhur per automjetin tuaj, por dhe gomen e duhur me jetegjatesine maksimale ne kushtet qe parashikoni ta perdorni.

Ofrojme konsulence dhe suport teknik. 

Cilesi dhe garanci

Ne nje treg te pushtuar nga shumllojshmeri gomash, ne 

ofrojme vetem cilesine me te mire. Produkte te ideuara dhe prodhura veten ne tregjet me cilesore boterore si Gjermani, Kore etj.

30 vite ideatore ne treg.

Transparence dhe korrektesi jane arsyet pse zoterojme repotacionin tone dhe titullin LIDER ne treg per cilesi dhe afatgjatesi produkti.

4.

Cilesi

2.

Partneritit

3.

Korrektesi

1.

Besim

5.

Performance

6.

Garanci

bottom of page